Warme voorgerechten
01. Lam / Kipvlees Sambussa | € 5.60 |
Twee dunne deeg schelpen, gevuld met een mengsel van lamsgehakt / kip, groene peper en kruiden |
02. Vegetarische Sambussa | € 5.60 |
Twee dunne deeg schelpen, gevuld met een mengsel van linzen, uien, groene peper en kruiden |
Koude voorgerechten
03. Ethiopische tomatensla | € 5.50 |
Gehakte tomaten, uien, paprika, fijn gesneden injera, in een verse citroen en azijn saus |
04. Ethiopische aardappelsla | € 5.00 |
Aardappelblokjes, paprika in verse knoflook, in een saus met citroen en olijfolie |
06. Azifa Sla | € 5.00 |
Sla van groene linzen met uien, gesneden zaden en rode paprika (jalapeños), in een verse citroen en azijn saus |
07. Ayeb be Gomen | € 5.00 |
Witte kaas gemengd met dun gesneden spinazie, gebakken in zuivere geklaarde boter (“kibe”) en kruiden |
Gemengde voorgerechten
08. “Taitu” Starter | € 9.50 |
Gemengde schotel : Ye-Kaey Sir (rode biet sla), Ye-Inguday Tibs (gebakken champignons), Ye-Abesha Gomen (spinazie), Ayeb (witte kaas, kibe en mitmita)) |
09. “Little Ethiopia” Starter | € 8.50 |
Gemengde schotel : combinatie van sambussa (lam / kip of vegetarisch), Azifa sla (groene linzen) en Ayeb be Gomen (witte kaas met spinazie) |
Geef een reactie